LANDSDÆKKENDE SERVICE

Hos Maskinmægler.dk går vi ind for god service og relevant rådgivning.

Vores mekanikere og reparatører er erfarne og veluddannede i både dybden og bredden på alle de mærker og originale samt uoriginale reservedele som vi på Maskinmægler.dk samarbejder med. Du kan derfor have tillid til vores mekanikere og reparatører udfører den service og rådgivning som netop du har brug for.

Vi er leverandører af:

Om os

Kvalitet, service og tillid vægter højt for os

Vi tager kvaliteten seriøst og vi går ikke på kompromis med vores udstyr, maskiner eller reservedele. Hos Maskinmægler.dk er service en del af vores DNA og vi yder altid en ekstraordinær service når du handler med Maskinmægler.dk. Du kan som kunde have tillid til at vi finder den rigtige og ikke mindst langtidsholdbare løsning til dig. Vores priser er konkurrence dygtige, fordi vi altid har fingeren på pulsen i vores netværk.

Kundeanmeldelser

 • Jeg har handlet med Boye Thomsen i mange år. Han leverer alltid et kvalitetsprodukt, og alltid i rett tid. Boyes største styrke er hans store ærlighet og profesjonalisme – det er det vi i bransjen kaller «Boye-garanti». Det betyr utrolig mye for meg som kunde. Derfor er Boye Thomsen fra Maskinmægler.dk min foretrukne samarbeidspartner.
  Claus Studsgaard Nielsen
  Ikast Tullamore Golf Club, Head Greenkeeper

Skriv til os


  Søndervold 226

  7200 Grindsted


  Mail: bth@maskinmaegler.dk
  Tlf. nr: 40 30 12 12