Hvem er maskinmægler.dk

Boye Thomsen har siden 1986 drevet med salg og service av maskiner og utstyr til bærekraftig mekanisk pleie til den grønne sektoren – over de siste 20 årene spesifikt med salg til Golf og Grounds-segmentet.

 • Fra 2003-2011 – Salgssjef hos SC-Svend Carlsen A/S – den danske Toro-distributøren
 • Fra 2011-2019 – Salgssjef hos Svenningsens – den danske Jacobsen-distributøren samt importør av de fleste av de produktene som Maskinmægler.DK selv har importert siden firmaets oppstart 01.10.2019

Herved har Boye Thomsen bygget opp en unik kunnskap om maskiner, utstyr, reserve- og slitedeler til vedlikehold av grøntområder.

Sammen med teamet hans har Maskinmægler.dk allerede mer enn 30 års erfaring, og har vist at kvalitet, service og tillit er viktig for å bli tatt på alvor i bransjen.

Vi tar nemlig godt utstyr på alvor hos Maskinmægler.dk

Se hele historien nedenfor:


 • Innehaver og grunnleggerBoye Thomsen

  Boye Thomsen
 • 1986Boye Thomsen begynte hos Broch Maskinhandel i 1986

  Boye Thomsen har siden 1986 arbeidet med salg, bedriftsøkonomi og markedsføring. Boye Thomsen begynte hos Broch Maskinhandel i 1986, hvor han solgte hage- og parkmaskiner til kirkegårder, boligselskaper, kommuner, anleggsgartnere og private. Her fikk han også ansvaret for å bygge opp både reservedelslager og serviceverksted med utkjørende montør.
 • 2003I en årrekke var Boye Direktør for ABC Have & Park/ABC Udlejning

  I en årrekke var Boye Direktør for ABC Have & Park/ABC Udlejning inntil han i 2003 ble utnevnt til salgssjef for Sc-Svend Carlsen A/S i Danmark. Hos Sc-Svend Carlsen A/S hadde Boye Thomsen ansvaret for salg, innkjøp og personalledelse samt forretningsutvikling i Golf & Grounds-segmentet i de forskjellige avdelinger. Som salgssjef arbeidet Boye Thomsen daglig med budsjetter, beregning og utarbeidelse av tilbud.
 • 2011Salgssjef

  I 2011 ble Boye Thomsen ansatt som salgssjef for golf- og idrettsanlegg i Svenningsens Maskinforretning A/S.
 • 2019Maskinmægler.dk ble stiftet

  Maskinmægler.dk selger maskiner og reservedeler til vedlikehold av grøntområder – det kan være sportsarenaer, golfbaner og rekreasjonsområder. Maskinmægler.dk ble stiftet i 2019 av Boye Thomsen – og består i dag av flere nøkkelmedarbeidere med fokus på teknisk kundestøtte og service.
 • Boye Thomsen har vært vidt omkring i bransjen

  Boye har bygget opp en unik kunnskap rundt maskiner- og reservedeler til vedlikehold av grøntområder. Sammen med teamet hans har Maskinmægler.dk allerede mer enn 30 års erfaring, og har vist at kvalitet, service og tillit er viktig for å bli tatt på alvor i bransjen. Vi tar nemlig godt utstyr på alvor hos Maskinmægler.dk

Vi er leverandører av:


Stort utvalg av maskiner
til grøntområder